"Спаси София": София е потънала в боклуци.

25-11-2021г.
63
Гост-автор
Но вместо тежки глоби, Фандъкова дава още подаръци на фирмите за сметопочистване - нови 17 млн. лв. от нашите данъци. Сумата вече е 237 млн. лв. на година - точно толкова ще отиват в близките до властта фирми на вълци и орлета, които да оставят купища смет и да мият фиктивно улиците.
Но това не е всичко! Фандъкова лично назначи Ивайло Иванов, уволнения от МВР заради побоя над протестиращи, за директор на Столичен инспекторат. След като се кри 50 дни, Фандъкова ще разбие Столичен инспекторат и предложи поредна общинска структура под ръководството на уволненият от МВР, която щяла да контролира фирмите за почистване. Добре прочетохте - Фандъкова предлага бияча да контролира мутрите! И данъкоплатците да платим двойно - веднъж за "почистването" и втори път за "контрола".
Краде се като за последно, а последствията от управлението на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са хаос, дългове и мафиотска мрежа, оплела града в неизгодни договори. Не трябва да позволим да ѝ се размине това поредно източване в полза на мафията!
-----------
Включи се в битката ни за София с месечно или еднократно
 
    Източник: "Спаси София', фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.