SOS! Цензура!

SOS! Цензура!
20-05-2022г.
91
Гост-автор

Автор: Соня Колтуклиева, ФБ

Е, браво, браво!

Значи, все пак успяха да намерят някаква работа на министър Божидар Божанов, бивш началник на вицепремиера Калина Константинова, с която заедно са били съветници на вицепремиера от кабинета “Борисов 2” Румяна Бъчварова.

Божидар Божанов ще командва “аналитично звено, което да упражнява мониторинг върху съдържанието на електронни медии и социални мрежи”.

SOS! Цензура!

Според Божидар Божанов в България се поддържат “фабрики за тролове”, които “докладват легитимни гласове в обществото и в социалните мрежи, което води до тяхното блокиране”!

Ти да видиш! Г‘усин Божанов, не тролски фабрики, цели тролски армии са пуснати да безчинстват из Фейсбук, не се правете, че не знаете откъде изпълзяват те!
Ето примерите с мен самата.

Блокираха ме два пъти за по един месец: първият път - заради критичен коментар за Виолета Лорер, началник-кабинет на финансовия министър Асен Василев и съпруга на министър Даниел Лорер (всичките от ПП “Продължаваме промяната”!), която се похвали с шампанско за 130 лева и шоколадови бонбони за 110 лева в деня, когато един българин почина от задушаване на опашка за олио; вторият път - заради критичен коментар за учредителното събрание на партия “Продължаваме промяната”, озвучено с хита на Gayle “ABCDE FU”, с псувни на английски език.

Блокираха ме за 2 седмици, точно преди изборите на 14 ноември 2021 г., заради критични коментари за Иван Христанов, водач на листата на ПП “Продължаваме промяната” в Плевен, който по-късно стана заместник-министър на земеделието.

И още веднъж ме блокираха, когато направих връзка между функционери на партията на Васил Божков и на Кирил Петков. Е, покрай ареста на Бойко Борисов, тази връзка лъсна с целия си мръсен блясък.

Нима не е ясно кой е командният център на тези неуморни, действащи брутално, тролски армии?! Крадецът вика: дръжте крадеца, г’усин Божанов.

… Колеги журналисти, приятели от Фейсбук, надигнал се е тежък кален ботуш, който иска да се стовари върху нас, да смаже правото ни на свободно изразяване.

Да не позволяваме на измамниците от ПП “Пълен провал” да изпълнят пъкления си план, маскиран като “борба с дезинформацията”!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.