Соня Момчилова: Политиката и управлението не са спорт. Това не е мачът на ”Бистришките тигри”

Соня Момчилова: Политиката и управлението не са спорт. Това не е мачът на ”Бистришките тигри”
27-04-2021г.
13
Гост-автор
Решението на Трифонов за мен е най-логичният и порядъчен ход, за да се държи съвършено последователно партията ”Има такъв народ”. Не мисля, че това е пропуск. Това е отказ да се играе по правилата, които гласоподавателите ясно показаха, че не биха искали да продължават да са в сила и да определят живота ни. Това каза пред Bulgaria ON AIR PR експертът Соня Момчилова.
 

Според колегата й Нидал Алгафари отказът е логичен.

 

"На хората на Слави Трифонов им е ясно, че единственият начин да бъде съставено правителство е, след като една от системните партии, които те наричат "партии на статуквото", да им даде N брой гласове, за да постигнат 121 гласа.  А при най-малкия конфликт те ще поискат вот на недоверие и хората на Слави ще трябва да влязат в много тежки преговори с по-близките до тях, които са "Да, България", Мая Манолова", коментира той.

 

По думите му правителство, което може да състави партията на Слави Трифонов, е възможно да има 1,2 години мандат, но имиджово ще се съсипят, защото са получили подкрепа от партия на статуквото. Според Алгафари "Има такъв народ" трябвало да предложат министър-председател с повече опит.

 

"Беше ясно, че личността, която ще върне мандата, е знакова. Тя сама по себе си е посланик, тя е съобщение към нас избирателите. А посланието е, че шахът е игра за избрани. А преди това чухме нервният Борисов, който каза нещо друго - "Политиката и управлението са спорт, който Слави не може да играе". Политиката и управлението обаче не са спорт, това не е мачът на "Бистришките тигри", категорична пък е Момчилова.

 

Според нея Борисов е крайно изнервен и не е оправдал очакванията на началниците си.

 

"Слави Трифонов абсолютно оправда очакванията на избирателите си и дори предвиждам много по-голяма активност. Това ще бъде тест до колко сме излезли от "упойката". Хората са отчаяни, счупени, обезверени. Това, което прави Слави Трифонов, е да си възстановим достойнството и себеуважението", добави PR експертът.

 

"Не може да виждаме само лошото. Ако хората мислят черно, ще ги стигне черно. Дали Слави Трифонов ще ни докара бялото? Надявам се, много бих искал той да е промяната, за която всички милеят", добави Нидал Алгафари.

   Източник: frognews

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.