Смехът е заразен и от него се умира

Смехът е заразен и от него се умира
23-01-2020г.
12
Емил Йотовски

Ние сме боклукчийската кофа на Европа.
Италианските карабинери хванали боклука, а нашите полицаи - не. Леле, колко са некадърни… Голям смях пада. Значи хем нашите са некадърни, хем италианците са прости, че сами са си прецакали далаверата друг да им стопанисва боклука. Балъци. Ха-ха-ха!
Купили сме си били самолети на зелено. Стари били, криви и ненужни. Ама сме ги платили в брой. Леле колко тъпо сме постъпили. Направо не е за вярване. Добре, че тъпаците са тези в правителството, а не сме ние. Защото ние самолети на зелено не купуваме. Онези ги купуват – политиците. Глупаците. Ха-ха-ха!
А пък какви глупости говорят? Че всичко ни е наред. Че имаме здравеопазване, социална политика, дрън-дрън. Ха-ха-ха! Бе, тези същите на кой свят живеят? Или са от Марс или са тъпи. Тъпи са, защото всеки нормален човек ще види, че всичко което казват не е така. Глупаци. Ха-ха-ха.
Следва картинка на котка с противогаз. Смешнооо. Бабички с противогази, бебета с противогази. Ха-ха-ха… Перничани дишат! Какво дишат? Дишат боклук! Ми да не дишат, ни съветват онези дето ги дават по телевизора. Как така да не дишат, бе? Без да дишат нали ще умрат? Ха-ха-ха! Като няма кислород дишайте въглерод. Още по-голям смях настава. Ха-ха-ха.
А пък управниците ни са толкова нелепи. Вижте ги, бе! Като месари или продавачи на бамя. Я да им монтираме по една торбичка за пазаруване, че да видим как им отива. И настава див кикот. Ама това с торбичките е много яко, бе. Взима десет бона на месец а ходи с торбичка. Вижте го! Я да сложим по една на английската кралица или на някой космонавт. Ха-ха-ха!
А в Перник нямали вода. За какво им е вода? Я им дайте ракия. Ха-ха-ха.
А за тези, които днес работят нямали да получават пенсия. Ха-ха-ха. А в Хасково си разтварят уран във водата, за да можели да светят в тъмното. Ха-ха-ха. А някакъв експерт еколог твърди, че да се гори боклук било полезно за здравето. Ха-ха-ха.
Но пари за кувьози няма. Ха-ха. Я да монтираме торбички по кувьозите. И за нова детска болница няма. Ха-ха-ха. За какво ни е детска болница като си имаме самолети? Ха-ха-ха.

Ето ви доказателство, че смехът убива. Познато ли ви е?
Затварям темата с един цитат от Бекет: „Няма нищо по-забавно от нещастието. Гарантирам ви това. То е най-комичното нещо на света.“
А от мен ще добавя само: „Ха-ха-ха!“

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.