След като ви купи с нашите милиони, що не се прекръстите на ”Бойко-1” и ”Бойко-2”. Мизерници!

След като ви купи с нашите милиони, що не се прекръстите на ”Бойко-1” и ”Бойко-2”. Мизерници!
30-03-2021г.
28
Гост-автор
Шефовете на „Локо“ Пловдив навлякоха фланелки с лика на българския Ким Чен Ун, известен още като Бойко с джипката. Всички те, с кмета на Пловдив до тях се снимаха предизборно, за да докажат своята любов към първия държавен и партиен ръководител.
 
А той точно това очакваше от тях. Беше си платил за тази любов. 12 милиона им даде, а те целуваха ръка, сякаш и той и те не са наясно, че това са парите на данъкоплатците. Неговите ги държи в чекмеджето при кюлчетата и пищова. На него му дават за нещо.

Нито една голяма българска медия не реагира на тази пошлост и цинизъм. И обществена реакция няма. Пред очите на цяла България Борисов си купи гласовете на „Локо“ Пловдив и „Ботев“ Пловдив с нашите пари, те му благодарни, редят сълзи и сополи от щастие. Сякаш не е задължение на държавата да полага грижи за спорта – целия, не само на футбола.

Между другото, по правилата на ФИФА държавата няма право да финансира частни клубове, нали? Как става това у нас?

Утре, ако Борисов не е доволен от изборните резултати, същите босове на двата клуба ще изкарат феновете на улицата. Това сигурно също влиза в договорката.  

Такъв позор спортът ни не е преживявал никога!

Пловдив е градът с с най-дълга и достойна история. Пловдивчани са горди и интелигентни хора. Позволиха да бъдат подиграни и опозорени.

  Aвтор: Валентин Даскалов

  Източник: frognews

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.