Слави Трифонов: Националната полиция да се интересува от една книга означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев

Слави Трифонов: Националната полиция да се интересува от една книга  означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев
01-09-2021г.
71
Гост-автор
Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда”, с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярна покрай моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, ако, разбира се, имаше тази възможност.
Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.
Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи.
Добре. Разбрах посланието. А сега моето:
Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред.
 
    Автор: Слави Трифонов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.