Слави Трифанов: Идва 4-ти април – да пуснем водата.

Слави Трифанов: Идва 4-ти април – да пуснем водата.
08-02-2021г.
46
Колко интересно стана.
Аз не съм адвокат на президента, но когато нещо е несправедливо, то ме дразни и вбесява. А и нали президентската институция - това сме всички ние?
И така. Няма и седмица, откакто президентът Румен Радев каза, че ще се кандидатира за втори мандат и всички, които работят в отходните канали на журналистиката се активизираха да бълват „матрял“. Например, онези от държавната тоалетна ПИК започнаха да ръсят гнусотии, внушения и откровени лъжи, маскирани като читателски въпроси. Освен това, най-неочаквано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов внуши, че синът на президента Румен Радев е бил арестуван на нелегален купон с хулигански прояви.
Прочетете си десетките заглавия по сайтовете, които тиражираха това внушение.
Всъщност, днес по-късно пресслужбата на Президентството официално опроверга тези твърдения. Синът на президента не е арестуван или задържан в РПУ.
Само мен ли ме е гнус от това отвратително поведение на медии и на политици? Защото министърът не е жълта медия да внушава лъжи. Той е облечен с власт и отговорности. Нещо, което видимо не разбира. Но явно разбира как орално (защото става дума за направено с уста изявление) да се хареса на онзи, дето го влачи в джипката като куфар по магистралите.
Другият е по-ясен. Той отдавна е главен отходен рупор на властта. Но зловещото е, че ако сега си мълчим, всеки един човек, всеки един от нас, може да стане жертва на тази пропагандна фекална машина.
Идва 4-ти април – да пуснем водата.
 
  Автор: Слави Трифанов, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.