Симеонов беснее: Президентът е един невзрачен човек, попаднал случайно на „Дондуков“ 2

Симеонов беснее: Президентът е един невзрачен човек, попаднал случайно на „Дондуков“ 2
03-12-2020г.
12
Гост-автор

Не улучихме нито на президент, нито на опозицияОпозицията присъства в парламента не само да критикува всяка дреболия и решение и да пречи на работата на парламента, но тя не е предложила нито едно смислено предложение. Като не приемаш това, което управляващите предлагат и гласуват, какво е тяхното предложение? Няма такова„.

Това каза лидерът на НФСБ и зам.-председател на парламента Валери Симеонов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Същото е и при президента – един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал чужди команди и изведнъж прескочил в президентството – естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение„, каза още той.

По думите му водна криза ще има, ако не се извършат спешни мероприятия свързани с подаването на вода от други язовири към Бургас и Варна.

Това, което каза Емил Димитров, беше спонтанен вик на неразбиране на човек, който иска да си върши работата, но не получава съдействие от никъде„, обясни Симеонов, като уточни, че обема вода в яз. „Камчия“ няма да се изкара повече от 3-4 месеца.

Припомняме, че министърът на околната среда и водите Емил Димитров от парламентарната трибуна в Народното събрание Бургас заяви, че се приближава към водна криза.

В една тежка система като здравеопазването трудно се правят реорганизации. Това е свързано с доста голяма мобилизация, експериментално въвеждане, но да не се вторачваме в негативното, а да оценим, че се въвежда ново и полезно за хората, което ще съкрати ходенето по мъките„, каза зам.-шефът на НС във връзка с електронните направления

Според него България няма да е първата, която ще получи ваксини. „Те ще се насочат към по-големите държави. И аз нас ще има ваксини, но не очаквам от начало да покрият нуждите. Не е ясно каква част от хората ще пожелаят да си поставят ваксините. Аз също не бих избързал – те все още са в период на току що завършено изпитване„, обясни той.

Източник: Onovini

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.