Сигурно сте разбрали, че Стъки стана вторият човек в държавата след Марешки, който се самообяви за българския Навални

Сигурно сте разбрали, че Стъки стана вторият човек в държавата след Марешки, който се самообяви за българския Навални
24-06-2021г.
20
Гост-автор
Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте разбрали, че във вторник в Първо районно управление в София на улица „Раковски“ на разпит беше привикан Станислав Недков – Стъки.
Сигурно сте разбрали и че Стъки стана вторият човек в държавата след Марешки, който се самообяви за българския Навални. Направи го именно пред Първо районно. Това вече не е толкова интересно.
По-интересното е, че пред полицейското управление във вторник се е случило още нещо, за което разбрах едва днес. За да отразяват изключително важната за обществото новина за разпита на Стъки, на място са присъствали моята любима Недялко Недялков и Ива Николова от ПИК, както и репортери на Нова телевизия и БНТ. Все медии, благоразположени към предишната власт в лицето на партия ГЕРБ.
Всички тези рупори на свободното слово обаче са имали известни затруднения да направят репортажите си. И тези затруднения дошли от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и започнал да пуска аудиозаписи с нецензурни скандирания по адрес на бившия министър-председател, както и на неговото управление.
Странно защо, но присъстващите рупори на свободното слово не показаха цялата картина от мястото на събитието...Както и целия звук.
И сега сигурно се чудите защо ви казвам всичко това?
Казвам ви всичко това, защото пиците в тази пицария на ул. “Раковски” 187 са най-вкусни.
   
    Автор: Слави Трифонов, фейсбук
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.