Шпионският скандал, свързан с Русия: "Шоу програма и детински измишльотини"

Шпионският скандал, свързан с Русия:
29-03-2021г.
27
Гост-автор

Не може да има нищо ново между в отношенията между България и Русия. Сега очаквам да се отнасят към нас със спокойно и печално разбиране. Русия няма да се разсърди и предполагам, че официалнта държавна позиция на Кремъл ще бъде, както и досега. Това заяви доц. Валентин Вацев специално за рубриката "Обективно" по телевизия "Евроком" по повод шпионския скандал, разиграл се последните дни у нас.

"Шоу програмите бяха досега. Да си спомним, че продстоят избори някой там около Бойко Борисов вярва, че в България, която е 80% русофилска страна, афера с руски шпиони ще впечатли някого - това можеше да върви в Полша, защото полската русофобия е класическа", каза още по темата международният анализатор.

По думите му новият руски посланик у нас Н. Пр. Елеонора Митрофанова още няколко пъти ще заяви, че това за глупави и детински измишльотини.

"Накрая Митрофанова ще призове някой съд да се изкаже, като този съд трябва да сложи на масата всички доказателства "за" и "против" автентичността на шпионската афера", допълни още той.

   Източник: eurocom

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.