Шок и Ужас!!!

Шок и Ужас!!!
18-03-2021г.
7
Гост-автор
Министър Ангелков, който в същото време е лидер на листа на ГЕРБ и заедно премиера до този момента грубо и безогледно рекламираше своите успехи в справянето с кризата в предизборната борба сега иска от политиците да не използват кризата за да критикуват действията на властите.
Тези окончателно изпаднаха в ментално разстройство.
Предупредих ви, че ще показват графики, ще дават стряскащи цифри, ще правят заключения, смърттността у нас е ужасяваща. До сега отричаха сме първенци, сега вече е ОК да сме първенци. Само за да ви убедят че английския щам, тоест природата е отговорна.
Не, господа, ВИЕ сте отговорни и най-вече Борисов, който не се появи за да поеме отговорност за затварянето на държавата.
Вие не договорихте и не осигурихте достатъчно ваксини.
Вие не направихте логично обуслована стратегия за затягане и отпускане на мерките. Ненужно облегчихте в началото на март мерките, въпреки червените сигнали че този същия английски щам е у нас и неминуемо ще доведе до този ръст, който сега докладвате.
И всичко това бе съзнателно направено за да се проведат изборите в условията на масова психоза и страх от смъртта.
Съзнателно не позволихте да има безопасни начини за гласуване през гласуване по пощите и електронно гласуване.
Не направихте изборите в два дни за да не намали натиска в избирателните секции.
Дори имате в запас идеята да отложите изборите заради истерията около пандемията, която сами създадохте, заради едни 600 души заразени на 100 хиляди души, което е далеч от заложения в закона праг за определяне на епидемии 200 на 10 000 хиляди?!
Ами корупцията - историята с ваксините /недостига на които се обяснява с действия на българското правителство/, с доставката на лекарства, които се оказват че се реализира от фирми близки до властта и се плащат от пари от бюджета.
Или пандемията като димна завеса за голямата корупция - вчера изплува сделката с ЧЕЗ България, придобита по непрозрачна схема от известна трибуквена групировк близка до властта, или преди това същата олигархична схема за концесията на летище София.
Нека ви съобщя обаче нещо - мобилизацията ще бъде голяма. Въпреки всичко.
 
   Автор: Илиян Василев, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.