Щом менторът на Борисов в Германия губи, значи е време и в България за загуби.

Щом менторът на Борисов в Германия губи, значи е време и в България за загуби.
15-03-2021г.
71
Гост-автор
Партията на Меркел, която създаде ГЕРБ, загуби тежко в Германия. Основна причина е провала във ваксинацията и управлението на Ковид кризата и нейните последствия.
У нас също вървят подобни процеси и изборите, ако бяха честни, щяха да регистрират загуба на управляващите.
Мисля, че игрите с КОВИД - преднамерено отпускане на мерките за да се стимулира трета вълна и упражни психическо насилие над избирателите, като ги уплаши и демотивира за участие ще се обърне срещу Борисов и клика. Те не са деца да не разбират, че и избирателите им също ще се уплашат, но разчитат на това, че важното е общата активност да падне. Така по-малко гласували ще произведат по-висок резултат за системните партии.
Проблемът в това разсъждение е, че благодарение на свърхдозата от популизъм, българинът е анестезиран и многото пропаганда и тънки сметки не му влияят - той е изтръпнал. Законът за непредвидените последствия - властта имаше нужда от изтръпнал народ за да не превръща разкритията за корупция, фалшификации и кражби в протестен вот. Но сега, когато същите власти ту тръгват - ту спират ваксинация, управляват на принципа газ-спирачка, когато цифрите растат, и това трябва да бъда доказателство за успешна ?! политика, когато ни убеждават, че КОВИДът дебне - стойте си в къщи, като в приказката за лъжливото овчарче, българинът вече не вярва. Нали е обръгнал и може и да отиде до урните за да гласува напук. Напълно непредсказуем е.
Щом менторът на Борисов в Германия губи, значи е време и в България за загуби.
 
  Автор: Илиян Василев, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.