Ще настане голям проблем...

Ще настане голям проблем...
20-06-2022г.
86
Гост-автор
Представете си, че стане природен катаклизъм и ни се разпадне планетата. Напъхат ни всичките в голям космически кораб като онези в Стар Трек. И избухне спор кой лидер да ни управлява кораба. Ще настане голям проблем.
Джо Байдън ще послуша Пентагона и ще насочи кораба към най-богатата на петрол планета, която да нападнем за да наложим демокрация. Уви на път, Байдън ще се препъне по стълбите на пулта, ще падне върху лоста за управление и ще ни разбие в някакви астероиди, какъвто е кьопав.
Путин пък ще нахлуе на чужда планета против всички междугалактически закони под претекст, че спасява катастрофирал там пиян руснак, и ще ни вкара във война с всички извънземни. И всички във вселената ще ни намразят.
Си Дзинпин пък ще подпише договори с извънземните за производство на евтини пластмасови бластери и ще накара целия кораб и всички в него да правят такива, ще разпродаде цялата налична пластмаса.
Макрон ще почне да сваля 213-годишната управителка на извънземна планета и ще предизвика междугалактически скандал. Меркел пък ще разреши входа за извънземни бежанци и ще отвори портите включително и на такива, които приличат на онова чудовище във филма "Пришелецът".
Затова лидер на кораба трябва да е някой като Кирчо. Той е симпатичен, послушен и безобиден, най-много да бръкне под полата на някоя извънземна засукана адвокатка (със засукани мустаци), или под полата на някое извънземно с по-ококорени очи.
Оценявайте нашите кадри. Затова съм гласувал, за тези, които питат.
 
     Автор: Дахер Ламот, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.