ШАЛОМ, МАКЕДОНИЯ!

ШАЛОМ, МАКЕДОНИЯ!
31-01-2022г.
125
Гост-автор
След като много правилно Корнелия Нинова отказа да отиде в Македония заради наглата провокация на македонския президент с ОМО Илинден, днес на дипломатическата барикада се включи Шалом. Всъщност македонците много отдавна си го харесаха Лорер, даже за външен министър. Явно е техният човек в България. Няма лошо, ама защо ние - българите, продължаваме да се съгласяваме други да определят нашите интереси и политика, не ми е ясно.
Лорер отговаря за инвестициите и растежа. Разбирам, че основно инвестиции и растеж очаква от Скопие. Смайването ми няма граници, докато не се сещам, че всъщност Лорер продължава преговорите за отпадане на ветото. Ами обещали са на Козяк, ще си изпълнят обещанията, пък ако ще и да зачеркнат цялата българска история!
Според мен е време и жената на Лорер да я изпратим да преговаря, тя става за всичко, дялан камък. И ако може Шалом да излезят с една декларация да ни нарекат антисемити, защото не вдигаме ветото за Македония и въпросът ще се реши.
Извън това, отново повтарям - време е българите да повярваме в себе си! Ние - БЪЛГАРИТЕ! Нито крачка назад, защото зад нас е България!
 
    Автор: Елена Гунчева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.