Севда ТВ предава от хола МУ. Скоро и от кухнята и спалнята.

Севда ТВ предава от хола МУ. Скоро и от кухнята и спалнята.
27-04-2021г.
32
Гост-автор
Безотговорността на правителството по управлението на КОВИД кризата я скряскаща. Разбирам политическа целесъобразност, но при близо 200 души починали на ден да обявяваш начало на летния сезон от 1 май и да отпускаш всякакви мерки граничи с престъпление.
Още като махнаха смокиновия лист НОЩ се разбра, че ковид кризата е любима тема за политическа спекулация и експлоатация от Борисов. Но никога не съм си представял че до там че да жертва всичко и всеки в името на властта и изборите..
Трябват му гласовете на ресторантьорите, на хотелиерите, на туристическия бизнес, на собственици и наметели в моловете, на футболните запалянковци и собственици на отбори, на концертиращите артисти и музиканти. ОК, но да помислим.
Да не би Ердоган да му е по-малко мил туризма, че държи мерките затегнати? Сметката не е сложна. Прекалено ранно отваряне ще удължи платото на заразените по дълго, дълбоко сезона и особено по време на предварителните избори.
Обратно, ако оставим мерките по-строги по отношение на черноморските курорти, ще се лишим от слабите крила на сезона в началото като съхраним надеждата че разхлабени мерки от юни ще съвпаднат с овладяването на кризата след по-голям брой ваксинирани и преболедували.
Вие да сте чували някаква аргументация защо Борисов, еднолично управляващия, затягашия и разхлабващ мерки, предприема едно или друго действия.
Консултантите от щаба изчезнаха след като бяха детронирани медийно в очите на публиката от Вожда.
Здравен министър в оставка заряза битката с вируса за да укрепва властта на ГЕРБ в болниците.
Севда ТВ предава от хола МУ. Скоро и от кухнята и спалнята.
 
Посетете Информационния център за COVID-19 за ресурси относно ваксините.
Получаване на информация за ваксините
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук
 

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.