Селска чест! Но не от Маскани, а по сливенски.

Селска чест! Но не от Маскани, а по сливенски.
29-08-2021г.
56
Гост-автор

Автор: Йордан Петров, Фейсбук

Селска чест! Но не от Маскани, а по сливенски.

"Доведената щерка на директора на ОДМВР Сливен ст. комисар Димитър Величков Мая се задоми на пищно тържество, става ясно от снимки, от които се вижда, че това е Сватбата на века в България, така както навремето беше наречена в Сърбия церемонията на Желко Ражнатович-Аркан с Цеца Величкович, пише Флагман.бг.
 
Фотосите говорят за изключително високото ниво при организирането на сватбеното тържество, поверено на частна агенция.
 
Снимките, които са ни предоставени, са на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов и носят неговия бранд. Не са колажи.
 
Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на ст.комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, видно от кадрите.
 
Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий.
 
Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.
 
Скъпите нови пушкала са били извадени с устна заповед на ст.комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за спектакъла, който се разиграва като акция на специализирани сили по отвличането на булката.
 
Зетят Антон Господинов идва от РУ Нова Загора като патрулно-постови полицай в РУ Сливен, където се залюбва с Мая. Следва светкавичната му кариера с преместване в ОДМВР Сливен – в сектор „Криминална полиция“, където се развива под крилото на тъста си."
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.