СЕГА ясно ли е защо бандата на Буда така истерично стиска властта?

СЕГА ясно ли е защо бандата на Буда така истерично стиска властта?
29-10-2021г.
31
Гост-автор
СЕГА ясно ли е защо бандата на Буда така истерично стиска властта?
Миналата година Атанас Чобанов разкри, че пиарката на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова си е купила къща за над един милион лева. Днес БОЕЦ разкрихме, че съпругът на Pi ar Sevi Boiko, Делян Димитров, като член на УС на Булгартрансгаз взима по 11 000 лв. чиста заплата на месец, а семейството е с почти 14 000лв. месечни доходи, като държавни служители. Общо над 160 000 лв. доходи от държавни заплати на година за „златното” семейство. Същият тигър, съпругът на Арнаудова е изтеглил над 1 000 000 лв. кредит за 30 години с лихва от 2.6% и месечна вноска от 4066 с които си е купил къща.
Я ми кажете, познавате ли друго семейство държавни служители с 14 000 лв месечен доход от заплати и кредит от над един милион лева? Всъщност, кажете ми колко от вас могат да плащат по 400 лв. вноски на месец? Та дори и по 40 лв. на месец са непосилни за стотици хиляди български семейства.
Да ви припомня, Севдалина Арнаудова е същата, която Васил Божков обвини, че е била един от куриерите на онези 60 000 000 рекет и подкупи, които е дал на Борисов, за да не му закачат бизнеса преди 2020г. Арнаудова отрече.
Да ви припомня, че фирмата „Булгартрасгаз”, която плаща по 11 000лв заплата на Делян Димитров, съпруг на пиарката на Борисов е същата, която закопа по заповед на Борисов над три милиарда лева наши пари в Турски поток! Тези три милиарда заедно със заплатата и къщата на Димитров днес ги плащате вие през сметките си за ток, газ и парно.
На подобни държавни хранилки са назначени и са се угоявали през годините хиляди калинки, корумпета, послушковци и слуги на мафията. Те ни струват милиарди. Други милиарди Буда, Пеевски и бандата им са наливали във фирмите от техните обръчи. Тези вече протестират, че им спират авантата.
С тази същата Арнаудова, Гешев си чати и праща усмихнати човечета в парламента. И всичко е точно за прокуратурата.
На вас смешно ли ви е?
Сега ясно ли е защо така истерично и с такава злоба и алчност мафията и слугите и стискат и се борят за властта?
Село Въртоп, видинско – 31 жители, пенсионери. Общо имат около 1000 години трудов стаж и общо взимат към 10800лв пенсии на месец. Делян Димитров – съпруг на пиарката на Бойко Борисов. Не знам колко трудов стаж има. Взима, като служител в държавна фирма 11 000лв заплата на месец.
Това е мафията и това е кочината, в която са превърнали държавата ни.
Изриване е нужно, изриване! До последният лешояд.
 
    Автор: Георги Борисов Георгиев, БОЕЦ

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.