Сега България ще изпраща смърт. Това имаме, това доставяме...

Сега България ще изпраща смърт. Това имаме, това доставяме...
04-05-2022г.
59
Гост-автор

Автор: Отец Владимир Дойчев, ФБ

Някога България е изпращала на Киев живот! А също и начин за познаване на Истинския Бог, блага вест, пътека към вечността, инструменти за обновяване, изграждане и осмисляне на човека. Това сме имали - това сме доставяли: живот, вечен живот! Някога страната ни е ремонтирала души!

Сега България ще изпраща смърт. Това имаме, това доставяме...

Е, към ден днешен не й викаме смърт, а летален изход, че да е коректно и да не се капичне мини вавилонското стълпотворение по върховете на държавната администрация...

Честно казано, то и смъртта ни не е много...
 
Тук нищо не е в изобилие. Но и нищото ни никой не го иска... Затова даваме смърт. От сиромашията си даваме... Ако не стигне, нека ни пратят от тяхната повредена смърт, ще й вдъхнем нов живот и ще им я върнем годна за употреба.
 
Помня с какви ловки движения дядо ми точеше косата, с която подравняваше ливадата пред къщата си. Поне това познание не сме изгубили. За Евангелието не питайте, отдавна беше. Но на смъртта предайте: коси острим всякакви, кърпим и качулки... И да е жива и здрава!

Впрочем, това става за слоган в реклама на страна ни: "Острим коси, кърпим качулки!" Иновативно, а? Може да се напише и на табели покрай КПП-тата...

Та... Такъв е българинът - добър, дащен, почти като предците си. Все някакъв армаган ще ти тикне в ръцете...

П.П. Знам, че сега на никого не му е до това, но: Христос Воскресе!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.