САЩ се грижат за всички нас, затова имат над 800 военни бази по света и е хвърлила 326000 бомби от 2001 насам

САЩ се грижат за всички нас, затова имат над 800 военни бази по света и е хвърлила 326000 бомби от 2001 насам
14-07-2021г.
14
Гост-автор
Пура. Ром. Слънце. Куба. Класически стари коли от 50-те. Ретро капитализъм , консервиран в гъста и дълбока комунистическа саламура. Време е сега всички да станем експерти по Куба. Защото САЩ е много загрижена за нея. Толкова много, че само преди месец на гласуване в ООН, 184 страни за 29-та поредна година поискаха да спрат престъпните и незаконни санкции и ембарго срещу Куба, наложени от американците, но само САЩ и Израел гласуваха против. Това е 94% от света, но не могат да променят нищо. Заради тези санкции хората изнемогват и излизат на протести.
Но САЩ се грижат за всички нас, затова имат над 800 военни бази по света и е хвърлила 326000 бомби от 2001 насам, избивайки само 1 милион в Ирак. Ако споменеш този факт, всички ще те обявят за комунист. Дори да посочиш, че и в Либия уж Кадафи беше виновен, но по негово време Либия бе страната с най-високи стандарти в Африка и стотици хиляди чужденци работеха там, а сега там е хаос, има пазари за роби, основен пункт за пренасяне на бежанци в Европа, 1/3 от населението е напуснало и ресурсите се разграбват. Звучи като чудесна реклама за внесената демокрация, нали.
Обаче, ако дръзнете да критикувате сте комунист. Досущ като едно време, ако критикуваш соцсистемата. Тогава те обявяваха за фашист и империалист.
Да, не е хубава системата в Куба. Но не там е работата.
Няма налично описание на снимката.
 
    Автор: Дахер Фарид Дахер, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.