САЩ и Великобритания изпратиха повече модерна бойна техника на украинците, отколкото ние сме получили откакто сме почти 20 години в НАТО.

САЩ и Великобритания изпратиха повече модерна бойна техника на украинците, отколкото ние сме получили откакто сме почти 20 години в НАТО.
02-02-2022г.
69
Гост-автор
Украински министър в поредния квич как запада не помагал (срещу руската агресия, която не става ясно в какво точно се изразява и как се е променила, след като ВСЕКИ ДЕН запада не спира да плаши по медиите как "руснаците идат!")
“The position of the West sometimes reminds me of a man who is sitting in a car and sees that someone is about to be beaten, he waves his hand and says, ‘well, when you get beaten, we’ll call for medical help.’”
"Сиреч", Западът се държал като човек в кола, който виждал някой който щял да яде пердах, маха му и му казва, че като го набият, ще му прати лекари.
Сори, ама аналогията на украинския министър не е много правилна.
Щото тоя човек в колата е изсипал МИЛИАРДИ под формата на ОРЪЖИЕ, ЕКИПИРОВКА и ОБУЧЕНИЕ на човека, дето са щели да го бият. И продължава да му изсипва ОРЪЖИЕ И ЕКИПИРОВКА.
И на свой ред не спира да заплашва как ще размаже бизнеса и семейството на биячите, АКО посегнат на клетия човечец (разполагащ с оръжие и екипировка за МИЛИАРДИ).
Щото айде да не си кривим душата -само за няколко седмици, САЩ и Великобритания изпратиха повече модерна бойна техника на украинците, отколкото ние сме получили откакто сме почти 20 години в НАТО.
И ей така, без връзка (дали), картинка от 1877, от времето на руско-турската война (дето според много родни ЕКСПЕРТИ, чрез резултата от нея - за който се говори само като Освобождение, но не се споменава ОТ КОГО, ни е отдалечила от Европа и САЩ)
   Автор: Владимир Мицов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.