САЩ действат като съюзник на Путин, само външно привидно и на долните междудържавни нива като враг

САЩ действат като съюзник на Путин, само външно привидно и на долните междудържавни нива като враг
09-03-2022г.
100
Гост-автор
Тази сутрин започвам с две бързи новини, които продължават да потвърждават отказа на Запада от конфронтация с Русия. И двете все още ги няма в обмена в България, разбираемо е.
САЩ отхвърлиха искането на Полша да предостави военната си авиация за удари по Украйна с аргумента, че НЕ СЕ ОПРАВДАВАТ НУЖДИТЕ МУ. Само да кажа, че Полша изправи рамене срещу Русия с искането и дори поиска същото и от Словакия и България. Демек, Полша се опита да вдигне Триморието. Обаче.....капут. Тази нощ Байдън отказа на Триморието. Защо? Ами измийте си очите! Аз го обяснявам от месеци. САЩ действат като съюзник на Путин, само външно привидно и на долните междудържавни нива като враг. Тайно и на високите нива те са съюзници. Смело го заявявам.
Втората новина ще бъде крайно неприятна за Зеленски, уж официална Украйна, както и за флашмобовираните ознаменени жители на планетата Земя.
Виктория Нюланд призна за съществуването на биолаборатории в Украйна, на брифинг казва, че много се притесняват руснаците да не ги сложат под контрол и така да ги вземат. Понеже Зеленски отрече информацията на РФ за тези обекти и тяхното предназначение, което се разкри от руското разузнаване дни преди започването на ОПЕРАЦИЯТА, и всички световни мисирки обявиха отново Русия за демон, че лъже, ето, официално не лъже. Разкритията на руснаците, че е бил готвен удар по Русия с биологично оръжие е станало една от трите главни причини за ОПЕРАЦИЯТА.
Само да питам умните и красивите, ако някой застрашава семейството ви, какво ще направите? Ще го оставите?
Украинците масово напуснаха родината си и я оставиха в ръцете на десния сектор и Путин. Много патриоти там! Бягат на топло и на сигурно. После обаче не дават дума да се каже по историческата истина, че украински народ няма, той е руски народ, от една народностна група и Украйна не е точно държава, а област на Русия. Преди да ми скочите, си спомнете, че се оказа, че според ООН държава Украйна НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Та така....
Засега.
 
    Автор: Анастасия Гешева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.