С АФРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПРАЗНУВАТЕ ЛИ ДЕН НА ЕВРОПА?

С АФРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПРАЗНУВАТЕ ЛИ ДЕН НА ЕВРОПА?
09-05-2022г.
121
Гост-автор
Отново видяхме унижението на българските пенсионери. Да се редят часове наред пред офисите на поставените на колене от Министър Еконт "Български пощи", за да си получат мизерните пенсии. Инфлацията галопира, олио, сирене, кашкавал, хляб поскъпнаха драстично. Хората с ужас очакват сметките за ток, вода и топла вода. Много се отказват да пътуват заради скъпите горива.
А слушайки захлебващите от "Америка за България" американски мекерета, основен проблем на България са русофилите и патриотите, които напомнят, че важни са българските интереси, а не интересите на САЩ. По медиите слушаме за клети украинци, а в момента в Пловдив събират дарения за лечение на двегодишно българче. Там не разбрах Кирил Петков или Инджев да са дарили заплата. Българското не е модерно и либерално, нали!?!
Българският народ е поставен в контролирана мизерия от политици, на които вратовръзката им струва една средна пенсия. Бедният човек лесно се управлява. С няколко кредита и с мизерна заплата, той няма да посмее да изправи глава. Той няма да отиде на протест, защото вкъщи го чака семейството му....и кредитите. Не може да си позволи да остане без работа. Бизнесът е зависим от обществените поръчки. Контрол. Мечтата на АХ. Която постига днес обединена Европа - тотален контрол върху живота и мисленето ни.
Та, да попитам настроените евроатлантически, колко са ви заплатите и пенсиите? Не питам тези с грантовете от "Америка за България", а обикновените хорица, които плюят срещу русофилите и смятат Русия за виновна за мизерията им. Само където, когато бяхме с Русия, заплатите стигаха и оставаха пари от тях. И нямаше "Милка", но зеленчуци и плодове бяха качествени и български. Нямаше вносни дънки, но нямаше бездомни хора. Нямаше "Мерцедес", но тока и горивата бяха стотинки. Нямаше възможност да се пътува навсякъде, но нямаше българин, който да не можеше да си позволи почивка на морето през лятото.
А сега, скъпи българи, чувствате ли се европейци с африканските заплати и пенсии? Чувствате ли се европейци с прайдовете по улиците и крясъците на украински по шествията? Чувствате ли се европейци, когато трябва да събирате с касичка пари за операция на българско дете!?!
Без победа няма Европа. Без свобода няма нация. Без достойни доходи няма достоен живот. Без България - няма нищо!
 
   Автор: Елена Гунчева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.