Русия НЕ подкрепи християните, Америка се направи на сляпа и глуха, Турция използва момента да продължи геноцида над арменците

Русия НЕ подкрепи християните, Америка се направи на сляпа и глуха, Турция използва момента да продължи геноцида над арменците
10-11-2020г.
9
Гост-автор
Както вероятно сте чули, тази вечер беше сключено „споразумение” между Армения и Азербайджан с намесата на Русия. Почти целият Арцах е даден в ръцете на Азербайджан, независимо че основната част от 150-хилядното население е от етнически арменци. Естествено, че Армения не е съгласна с това и протестира.
Защото тази война ѝ струваше твърде скъпо.
 
Накратко РАВНОСМЕТКАТА:
 
няколко хиляди арменци останаха завинаги в историята на Армения, стотици деца останаха сираци, хиляди семейства останаха без дом – загубихме земя, която е на АРМЕНИЯ!
 
Заключението: Русия НЕ подкрепи християните, Америка се направи на сляпа и глуха, Турция използва момента да продължи геноцида над арменците (започнат през 1915), България НЕ подкрепи християните и дори не отразяваше събитията (!), голяма част от арменците в България се покриха, за разлика от българи, които главно чрез ФБ следяха събитията, съчувстваха, молеха се и морално бяха с воюващите арменци. Сърдечно благодаря на всички вас, приятели, познати и непознати, вие показахте истинска гражданска позиция! А онези „арменци” които бяха в позиция „ни чул, ни видял” предадоха своя род и вече ще ги слагам в кавички... Истината е че БОГ Е ИЗБРАЛ арменския народ като първия, приел официално християнството. Защото е знаел, че това е народ, който и след 17 века отново ще брани и ще се жертва за вярата си. Това са християните! Това са моите братя и каузата ми ще е да подкрепям, да помагам, да обичам! Горд съм, че съм арменец и все повече осъзнавам какъв "Велик род сме ние" (думи на великия писател Уилям Сароян). Този народ заслужава да живее и да продължава да пише историята. Историята на истинските патриоти, които пазят земите си – без страх, с вяра и упование в Бог!
 
Автор: Левон Манукян
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.