Румен Петков: Трима прокурори са обслужили Борисов и са спрели разследването срещу него

Румен Петков: Трима прокурори са обслужили Борисов и са спрели разследването срещу него
19-02-2021г.
7

За тези 30 години не съм бил в комбина с никого. Ние работим с целия ресурс, който има в цялата страна с различни партии. Нашата партия ще участва в среща с БСП, за да се обсъди обща работа за предстоящите избори. Ще поискаме всички партии да имат еднакъв достъп до медиите. Нямаме претенциите да сме единствените. Това коментира лидерът на ПП АБВ Румен Петков в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Кога ГЕРБ пък не са правили промени в Изборния кодекс в последния момент. Сега обаче те имат основание да го направят", каза още той.

"Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата прокурори, взели позорното решение. Те са обслужили по най-грозния начин господин Борисов. Има неща, които да бъдат наричани с истинските им имена. Това са хора, които опозориха себе си и прокуратурата. Това тяхно решение се коментира в някои от посолствата и то не с най-любезни оценки", каза Петков във връзка с разследването за снимките и видеата от спалнята на премиера Бойко Борисов.

Вчера той бе гост в сутрешния блок на bTV, но разговорът бе прекъснат много бързо. Петков си го обясни с неудобната тема, за която е започнал да говори и която отсъства от говоренето напоследък - тази с шкафчетата, милионите евра, записите.

"Според мен настъпи безпокойство като извади шкафчетата и милионите евра. Тази тема отсъства. Бях готов вчера да го споделя. Попитахме прокуратурата кои са прокурорите, които взеха най-позорното решение в историята й за последните 30 години да се спре разследването практически срещу Борисов", заяви Петков.

“Окопити се Борисов след протестите. Видима е промяната на някои от по-бурно протестиращите. Част от тези хора не коментираха решението на прокуратурата. Мая Манолова не го коментира, представителите на Триото не го коментираха. В парламента никой не го коментира", посочи още Петков.

"Всички безумия на Гешев и ко ще ги плащаме ние. Нали не мислите, че Бобоков няма да ни съди?", допълни още Петков.

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.