Румен Петков: Българинът трябва да чуе различните гледни точки за Ковид-19

Румен Петков: Българинът трябва да чуе различните гледни точки за Ковид-19
21-02-2021г.
32
Гост-автор

Няма никакво съмнение за провала на ваксинационния план в България, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Румен Петков, председател на партия АБВ. 

И цитира данни от техни експерти: "I фаза - ваксиниране на 243 000 души; II фаза - 112 000, за IV фаза - 1 800 000, а ние сме вече в V фаза - урбулешката - който дойде. До този момент с две дози са ваксинирани 26 750 души". 

Петков подчерта, че всеки българин, който иска да се ваксинира, трябва да има това право. И са предложили на управляващите нашата държавна компания "Бул Био" да започне производството на АстраЗенека. 

"По същата логика в Москва имам уверението, че ако ние искаме да произвеждаме руската ваксина в България, ще имаме пълно съдействие на най-високо ниво", заяви лидерът на АБВ.

За номинацията на доц. Мангъров в листите на АБВ за изборите Петков декларира: "Ние не гледаме на доц. Мангъров като оръжие, а гледаме като на начин българинът да има максимално широка информация. Българинът трябва да чуе различните професионални гледни точки".

"Ние от АБВ искаме нормален живот в работеща държава", подчерта лидерът на партията.

Източник: БНТ

 

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.