Революцията изяжда първо собствените си деца

Революцията изяжда първо собствените си деца
15-12-2021г.
85
Ирини Зикидис
Стан: Искам да бъда жена. Отсега нататък искам всички да ме наричате Лорета. Това е мое право като мъж.
Джудит: Защо искаш да бъдеш Лорета, Стан?
Стан: Защото искам да раждам бебета.
Редж: Искаш ли да раждаш бебета?!?!?!
Стан: Право на всеки мъж е да ражда бебета!
Режд: Но ти не можеш да раждаш бебета.
Стан: Не ме потискай.
Редж: Не те потискам, Стан - ти нямаш утроба. Къде ще расте плодът? В кутия ли ще го държиш?
(Стан започва да плаче.)
Джудит: Ето! Имам идея. Нека се съгласим, че Стан не може да ражда бебета, защото няма утроба, но има правото да ражда бебета!
Франсис: Добра идея, Джудит. Ще се борим с потисниците за правото на мъжете да раждат бебета!
Редж: Но какъв е смисълът да се борим за правото му да ражда бебета, когато той просто не може да ражда бебета?
Франсис: Това е символ на нашата борба срещу потисничеството.
***
Това е един от знаменитите диалози на Монти Пайтън от "Животът на Брайън". Както е написал един потребител под филма в youtube "Навремето този диалог беше връх на абсурда. Можехме ли да знаем, че всъщност е бил предсказание".
От година насам J.K.Rowling е подложена на унищожителна cancel кампания (кампания за заличаване). Големият й грях беше изказването ѝ, че "само жените могат да менструират". Оттогава се случи какво ли не - актьорите, които тя направи милионери с филмите за Хари Потър, публично се отрекоха от нея, а транс активисти във Великобритания първо я заляха с хиляди заплахи за убийство, а после публикуваха адреса ѝ.
Rowling се оказа мъжко момиче и не се отказа. Виждам, че днес е разкостила решението на шотландската полиция, която, ВНИМАНИЕ: "Оттук нататък ще регистрира всяко изнасилване като извършено от жена, ако изнасилвачът се идентифицира като жена, дори ако не е претърпял операция за смяна на пола". Думите на писателката в Twitter: "Индивидът с пенис, който ви изнасили, е жена".
Прощавам ѝ тъпотията с момичето Бана от Сирия. Rowling доказа една доста стара теза, а именно, че революцията изяжда първо собствените си деца. А либералната революция е от най-грозните. Скоро ще й се радваме и в България, с любезната подкрепа на всички либерални партии.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.