Редове от некролога на Отечествто

Редове от некролога на Отечествто
02-02-2022г.
64
Гост-автор
СТОЖЕРИ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО
Част от депутатския корпус в пленарната зала почете с едноминутно мълчание смъртта на българите, отишли си от този свят, благодарение на бездушието на управниците. Всичко това стана по инициатива на шефа на ПП "Възраждане" Костадинов, който е възмутен от смъртта на жената, починала в спешното отделение на болницата във Враца.
Депутатите не за първи път вършат и говорят идиотщини, раздават присъди и губят връзка с реалния свят. Ако приемем сериозно идеята на Костадинов, депутатите няма да могат нито за миг да седнат в удобните си кресла, ще трябва по цял ден да стоят прави и да прекарват времето си в безкрайно едноминутно мълчание. Това, вероятно,би се отразило благоприятно на хемороидите им, но по никой начин не би допринесло за просперитета на техните избиратели. А фалшивата загриженост на Костадинов за здравето и живота на българите изглежда твърде пошла и нелепа.
Жалко, че великият Фелини не е между живите. Да беше сред нас, би направил шедьовър от тоя сюжет. Същото се отнася и за Хичкок, царство му небесно. Ще почета паметта на Фелини и Хичкок с едноминутно мълчание.
 
   Автор: Любо Кольовски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.