РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ!

РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ!
25-02-2021г.
10
Гост-автор
Видният отвсякъде Министър на отбраната е отказал на Община Ямбол да й предостави бивши казарми, за да се изгради нов жилищен комплекс. А иска да ги продава за пет милиона лева, защото....държавата имала нужда от приходи. Факт е, че последните тридесет години държавата ни се разпродава на парче. Министерство на отбраната по времето на Каракачанов се е превърнало в агенция за недвижими имоти, докато армейските дела вървят само когато трябва да се усвоят комисионни от воени сделки. Продадени са не стотици, а хиляди военни имоти, в които преди три десетилетия кипеше живот. Тогава, когато все още имахме армия. Сега имаме търгаши, за които няма нищо свято.
До продажба на бившите военни поделения ли опря държава, за да си стабилизира приходите? Завчера отново се тегли 200 милионен дълг. Който, разбира се, ние ще плащаме. Докато управляващите си разпределят помощите за кризата помежду си и между техните обръчи от фирми.
Не ми се иска да вярвам на информацията, че над 200 фирми от Израел са купили българска земя. О, да, има забрана, но мога да ви кажа поне пет начина тя да бъде заобиколена. И въпросът е, докато ние блеем и спорим за глупости, дали под носа ни не продават България?
Вече ключови отрасли, важни за националната ни сигурност, са в чужди ръце – енергетика, природни богатства, води, плажове, пристанища, летища.....сега и земята. В един момент ще останем само ние, последните българи, на земя, която вече дори няма да е наша. Земя, извоювана и отстоявана с кръв и борба! Продадена от националните предатели!
Трябва да има пълна ревизия на всяка една подобна сделка и България трябва да си върне собствеността, която е ключ към националния ни суверенитет. А на предателите трябва да се даде справедливост. Защото продават нещо, което не им принадлежи. На което цената е била кръвта, живота и всичко най-мило на българите!
Дотук! Повече няма да го позволим!
 
    Автор: Елена Гунчева
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.