Радомире, разбери, че може и да станете "първи" на изборите, но никога повече, ама никога няма да управлявате.

Радомире, разбери, че може и да станете
29-10-2021г.
17
Гост-автор
Сутринта си мислех за лицата на герб и за обикновените им симпатизанти. Разсъждавах върху профила на вторите. Лично аз не познавам такива, но със сигурност ги има. И във вихъра на тези ми разсъждения отпускарски пускам тв-то и попадам на нова нюз, сутрешния блок с Лора Инджова. Гостува рАдомир чолаков.
И отговорите сами дойдоха. рАдомир чолаков е един от образованите и е ново лице в тази бизнес групировка. Вече е усвоил тънкостите на амбразурстването - бясна защита, но в случая с по-спокоен тон /не хистеричните залитания на сачева и атанасова/ на всички глупости, които вождът на племето успява да сътвори само за 24 часа. Естествено го прави с дебелашка ирония и опит за унижение чрез обезценяване - не можело едни "момчета" да канят на дебат човек, управлявал 12 години държавата, превел я през много кризи. И нито дума за просташкия тон, за загробването на държавата и разрушаване на държавността. Отговорът ми напомни на абразурщината на "неговите депутати", които бясно се съпротивляха на явяването му в Парламента /все пак сме парламентарна република/ с изключително тъпия, по герберски малоумен, аргумент, че го викали, за да го унижават. Та сега рАдомир чолаков използва същия прийом - унижение на опонента чрез обезценяване по признак възраст и житейски опит. И това, според рАдомир чолаков, е силен аргумент.
Разбира се не отговори конкертно и за откровената ЛЪЖА на вожда си за срока на годност на ваксините и сезирането на прокуратурата. Ако бях водеща, щях да му припомня случката с проф. Сербезова. И щеше да се измъкне като мокра връв. Е, може и да не е мокра, а мазна от разни неща 
Та, рАдомир чолаков много бързо доби характерните за герб видими характеристики - арогантност, наглост, снизходително отношение към по-знаещите и можещите, опит да овъртоли опонентите си в калта, с която е свикнал и която му е присъщо местообиталище. И никаква критичност към променящата се обстановка в страната и явно изразената нетърпимост към примитивизма и калинковщината в администрацията.
рАдомире, разбери, че може и да станете "първи" на изборите, но никога повече, ама никога няма да управлявате. Бъдете доволни от откраднатото, докато не заработи и прокуратурата, защото тогава ще трябва и отговорност да носите, рАдомире.
Мислех, че "концептираш" по-добре, но явно и ти толкова си можеш - какво да правиш, вожд е, трябва да го слушкате, за да папкате.
 
   Автор: Цветеслава Гълъбова, фейбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.