Радикалните ислямисти от "умерена опозиция" и "борци за свобода" до "джихадисти"

Радикалните ислямисти от
31-10-2020г.
12
Ирини Зикидис
Daher Lammoth:
"Знаете ли коя е първата мюсюлманска страна, която официално призна геноцида над арменците? Сирия, при това на Асад. А знаете ли колко християнски държави, за наш срам, не са го признали и ги е страх да го коментират?
 
Знаете ли коя страна още през 2010-а забрани бурките, никабите (пълните хиджаби) със закон, още преди европейските дори да си го помислят? Сирия, пак на Асад.
 
Знаете ли кой нанесе най-жестокото поражение на Мюсюлмански братя? Асад, баща този път. През 1982-а в град Хама.
 
Знаете ли, че в Сирия християните имат отделни християнски съдилища, а Коледа и Великден са официални държавни празници, на които президентът задължително присъства на церемониите с патриарси, и е предавано по ТВ?
 
Е, Сирия беше наказана заради всичко това. Вижте Идлеб какво представлява днес. Шериатски развъдник на терористи, които вече се изпращат в Армения, Либия, Европа и прочие. И те намериха оправдание да ходят да избиват сирийци в светската им страна. Защото тази страна забрани бурките, призна арменския геноцид и празнува официално християнски празници. Не за друго. Затова в Идлеб няма християни вече.
А сега познайте кой реши да финансира цяла тумба радикали от Пакистан, Афганистан, Тунис, Алжир, С.Арабия, Катар, Турция и цяла Европа и да ги прати в Сирия, където да обединят усилия с мюсюлманските братя в Сирия + сирийските турци и да създадат шериат?"
 
Е, част от радикалите вече е в Европа. Докато бяха в Сирия и избиваха сирийци ги наричахме "умерена опозиция" и "бойци за свобода". Когато влязоха в Европа и започнаха да избиват европейци, внезапно станаха "джихадисти". А винаги са били едно и също - радикализирана измет, която е заплаха за целия свят.
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.