Радев: Не аз съм човекът, който ще предаде левите хора

Радев: Не аз съм човекът, който ще предаде левите хора
06-09-2021г.
33
Гост-автор

Все по-често се спряга политически проект на двама от министрите – на икономиката и на финансите. Ако икат да бъдат полезни на обществото, те не трябва да създават просто поредният партиен проект, трябва да са в една по-широка фиолософия, отворена към обществото. Има вълна за промяна, но никоя партия не може да монополизира надеждите на българите.  С тези думи президентът Румен Радев коментира евентуален политически проект на Кирил Петков и Асен Василев.

Никоя партия няма силите да се справи сама. Добре ще е политичекките партии най-накрая да осъзнаят това, макар от трети опит и да потърсят диалог, призова държавният глава.  Моето кредо винаги е било да постигаме надпартиен консенсус. Служебното правителство показа това – че хора от различни хоризотни могат да работят заедно и ефективно за България, каза още Радев.

Единението на българите за един по-добър живот е голямата нациоанална цел, смята президентът.

Що се касае до тревогите на левите хора, които се опасяват да не бъде предадена тяхната надежда, искам да заявя – не аз съм човекът, който ще ви предаде! За себе си гарантирам, подчерта Румен Радев.

Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор.  Така отговори президентът на обвиненията на бившия премиер, че Радев разединява нацията и влиза в ролята на диктатор.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.