Путин владее шахматната игра. Играе сам срещу десетки други.

Путин владее шахматната игра. Играе сам срещу десетки други.
23-02-2022г.
72
Гост-автор

Позамислих се, кой може да е изиграл тоя номер на шушляка - Путин или ЦРУ-то му? И стигнах до извода, че и при двата случая може да излезе, че е Путин

Не е невъзможно Путин да е внедрил свои шпиони в ЦРУ, които да са подали цялата тази фалшива информация с която САЩ стъпиха на бананова кора.

Въпреки това, като си спомня подадената от ЦРУ информация за наличието на химическо и биологическо оръжие в Ирак, малко ми е неудобно да топя Путин за сегашното положение.

При всички случаи случващото се е резил за тайните служби на САЩ.

Информацията, която постъпваше в Белия дом от ЦРУ, накара целия свят да настръхне в очакване на война с много жертви. САЩ и НАТО /макар, че са едно и също/ похарчиха милиарди за да вземат подходящи позиции около Руската федерация. Лутаха се, а напред, а назад за да имат превес във военните действия. Щъкаха като мухи без глави от държава в друга. Въртяха телефони.

И накрая какво? Путин си направи планираните военни учения, запозна се с готовността на армията му, повдигна градуса на напрежение у Запада и без да изстреля и един патрон, тегли два подписа и постигна това, което искаше. А Запада? Запада онемя.

Путин ги докара до кулминация. Тъкмо се бяха надървили и ги остави на десноръчен режим. Доказа пред целия свят, че една от най-известните тайни служби прилича на три бабки пред къща в някое забутано село.

Сега решили да му наложат икономически санкции .Ало... Това да не е някоя африканска държава, която е зависима от Запада? Руската федерация е с наложени санкции от години и се справя много по-добре отколкото западните страни. Запада си мисли, че Русия е зависима от икономиките им, но скоро ще разбере, че всъщност нещата стоят обратно - Запада зависи от Русия.

Кефя му се на Путин как владее шахматната игра. Играе сам срещу десетки други. Истинските шахматисти играят сами и побеждават, защото знаят какво правят. А тези, които са се насъбрали около основния играч и дават акъл, те винаги са губещи.

   Автор: Мажд Алгафари, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.