Путин: Дворецът в Геленджик не е нито мой, нито на мои роднини

Путин: Дворецът в Геленджик не е нито мой, нито на мои роднини
25-01-2021г.
16
Лентата

Руският президент Владимир Путин заяви, че дворецът в Геленджик, който му се приписва в едно "разследване", не принадлежи на него или на негови близки роднини, съобщава ТАСС.

„Не гледах този филм, просто защото нямах свободно време да гледам такава информация, но разглеждах видео селекциите, които асистентите ми донесоха“, каза той на онлайн среща със студенти. Нищо от това, което беше показано като моя собственост, не принадлежи нито на мен, нито на моите близки роднини няма и никога не е принадлежало. Никога!", категоричен беше Владимир Путин. 

Той смята, че със слуховете за неговия "дворец" в Геленджик се правят опити за промиване на мозъка на руснаците. "Тази информация вече се разпространява повече от десет години. И сега събраха всичко и решиха да промият мозъка на нашите граждани с всички тези материали, пуснаха някакви филми, видеопрограми в интернет", добави Путин. 

Руският президент обърна внимание на студентите, че при всяка недвижима собственост трябва да има някакви документи, данни за финансови транзакции, „поне някои регистрации при нотариус - там също трябва да има следи, в нотариални книги, в електронна форма“, добавя ТАСС.

Източник: Glasove.com

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.