Първо-в България не се казва "Слава Украину", а "Слава на България"!

Първо-в България не се казва
29-03-2022г.
120
Гост-автор
Досега си мълчах, но повече не мога...
Гледам мирния протест в подкрепа на Украйна. Събрали се и скандират "Слава на Украйна". Молят за още помощи. И се държат като богоизбран народ. А българинът си мълчи.
Издръжката им на ден е по-голяма от месечните детски на българските деца. А българинът си мълчи.
Вече ще пътуват в градския транспорт безплатно, като се има предвид, че обикновените хора в страната ни много често едва събират стотинки за билетче за автобуса, за да отидат на работа. А българинът все още мълчи.
Да война е в Украйна, но не бих ги подкрепила, защото тези "мили и безпомощни" украинци избиха толкова много невинни хора, между които имаше и българи, и продължават да го правят. И сега малко по малко ще завземат нашата родина.
Затова ще споделя и моето мнение по въпроса.
Първо-в България не се казва "Слава Украину", а "Слава на България"!
Уважаеми, украинци, това е моята страна и ми е обидно, че пренебрегвате името и, а тя ви подслони!
Второ-против съм да издържаме финансово въпросните бежанци, защото ми е много по-мило за нашите си, българските дечица, които имат много по-голяма нужда от тези пари. А не когато някое българско дете се разболее от тежка болест да събираме капачки и да правим за него дарителски кампании.
Трето-По закон, бежанците би трябвало да бъдат в лагери за бежанци, а не да отсядат в хотели и да се движат така спокойно по улиците. Все пак не знаем какви зарази ни носят.
Четвърто-заради въпросната Украйна, НАТО и ЕС, нашият Кирчо е готов дори да заличи историята ни. Категорично против съм!
И пето-писна ми да мълча и да гледам как моята мила България е потъпкана отново!
Ето защо ви заявявам, че ако това продължи, аз лично ще организирам протест срещу бежанците, Кирчо и тези, които тъпчат страната ни. Ако имате смелост и ви е мило за България присъединете се и вие.
А на тези с украинските знаменца на профилите ще им кажа само едно: Срам ме е, че сте ми сънародници!
Кой разбрал-разбрал!
 
   Автор: Деница Динева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.