Провалиха се тотално с прогнозите и интерпретациите

Провалиха се тотално с прогнозите и интерпретациите
29-06-2023г.
0
Гост-автор

Значи сега....
Аз съм отгледан на село. Произходът ми е селски. Вероятно много неща не са ми ясни, та не е нужно проф. Дайнов да ми го припомня. 

Освен това преди известно време един известен баскетболен треньор ми каза, че разсъждавам като човек от провинцията. Дето се вика, и той е прав. 

Ама искам нещо и аз да кажа с едни такива селско-провинциални примери. На село се гледат градини, ниви и животни. Поне така беше в моето село. И сега ще ви разкрия една тайна. Когато баба ми не успяваше да гледа добре доматите и пипера, като объркаше нещо, нямахме домати и чушки. И трябваше да купува от комшиите примерно. Освен това в детските си години бях запален рибар, най-вече риболов с ръце, не съм сигурен на колко хора им е познато такова рибохващане. И тук ще издам още една тайна. Ако не хванехме риба поради неумение или мързел, се прибирахме без риба. Елементарно.

И сега, си мисля, че повечето хора ще се досетят защо ги пиша горните неща. Проф. Дайнов и камарата възвишени интелектуалци обсъждаха с плам какво ще стане с бунта в Русия. Бяха сигурни, че с тази държава е свършено. С други думи провалиха се тотално с прогнозите и интерпретациите си. Демонстрираха неумение за анализ и струва ми се мързел да мислят. 

Та въпросът е, защо продължават да ги канят и следващите дни? Щото ако бяха на село и си отглеждаха зеленчуците сами и ходеха на риболов, при такова представяне, щяха да останат гладни. Или поне без домати, чушки и риба. 

А те продължават да ръсят акъл по телевизията. Странни са това гражданите, така и ми е трудно да ги разбера.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.