Пропагандна машина за милиарди и най-отгоре врачката Алена…

Пропагандна машина за милиарди и най-отгоре врачката Алена…
09-02-2022г.
92
Гост-автор
В продължение на дълги години онази креация, наречена партията ДПС, живя в мир и разкош. От една страна нейните „лидери“ бяха най-богати и най-властни, от друга страна нейните членове не знаеха български език.
И си живееха там, нижеха си тютюн, опитваха се да оцелеят, а техните „лидери“ ставаха все по-властни и все по-неземно богати. А когато дойдеха избори, достатъчно беше да кажат номерчето на онова нещо, наречено ДПС на турски език... И многобройните избиратели се втурваха към избирателните урни. Но понеже това нямаше как да е достатъчно, то в избирателните секции по цял ден един местен главатар гласуваше с личните карти на онези, дето от години не живеят в България.
Не си го измислям, знам го. Лично съм го видяла с очите си и съм се борила срещу .
Но настъпи друго време!
„Лидерите“, по-точно „лидерът“ пожела да свири съвсем първа цигулка. И то не къде да е, а в икономическата област. Сдружи се той със законноизбрания за министър-председател човек, чието кредо беше „и вие сте прости и аз съм прост и затова се харесваме“.
И двамата „лидери“ в един политически конконбинат поупралвялаха , т.е. разграбваха страна нв продължение на десетина години.
После народът прогледна и ги изхвърли, а американският народ, дори обвини единия /никога не разбрах защо само единия/ от тези „лидери“ в международно престъпление, свързано с корупцията.
Да, останаха им парите, останаха им медиите, останаха им много от източниците на приходи, където тайно и в продължение на години са подреждали своите пионки. Но някак си боли, много боли, че им взеха властта.
И тогава започна пропагандата за полуидиоти:
Свинският кръг Гешев-Цацаров-Борисов, пее в един хор.
Поддържа го онази креация, наречена парламентарна група.
Когато не стигнат хората започва наемането – антоанетки, румянки, валерии и всякаква продажна гнус се изтъпанва пред народа и го „облъчва“. Опорките са тъпи и неграмотни, но този урок си го знаем от симеоновската школа – повторени достатъчно на брой пъти, те се запомнят.
Заотова ги повтарят... безумно, разхитително и непрекъснато.
А отгоре, над цялата тази човешка маса, стои Пеевски- собственикът, лидерът... Дава той хем парите /щото парите от общите престъпления са общи/, хем медиите, щото медиите от общите престъпления също са общи.
Врещи бб, че те били откраднали милиони, врещи една депутатка, че не, не не, в никакъв случай към герб не са отклонявани средства, врещят многократно купените и прекупвани авери на бб, че съществуващата в продължение на 12 години правда е открадната.
Следва хорът на тези, дето трябвало било да правораздават, а те наместо това, прикриват престъпленията. Много институции – малки и големи, специални и не специални прокуратури, разни конпита с много народ. Въобще, пълно с говорители. Па като вземат думата, па като проговорят и изведнаж ти става ясно , че живееш не в България, а в Швейцария. Че за теб се грижи най-грижовната прокуратура на света, която може да не може да преброи кюлчетата в едно чекмедже, но е готова да изправи снага в защита на своя свински кръг.
Да не пропуснем огромната тролска фабрика /аз лично си имам няколко идиота отговорни за мен и много се грижа да им е добре/. Явно там има голяма субордонация и пълно подчинение, защото различни тролове в различни моменти казват съвсем, ама съвсем едни и същи неща. Доста често, дори най-вече , без особена връзка от сюжета, в който се намесват.
И така си я караме...
Но едно не ми е ясно и всява изключителен смут в моята чувствителна душа.
Като си имат всичко това, защо по дяволите им е необходима Алена?
Защото като връх на пропагандната машина, явно предназначена за незнаещи български език хора, всяка седмица се явява и врачката на бб.
И тя, тази врачка предрича, че Киро ке падне още февруари, ако не точно февруари, то май, но най-късно лятото.
После пропагандната машина за неграмотни си ляга с чувството за добре изпълнен дълг, щото трябва утре рано да става и всичките онези антоанетки да тръгнат по телевизорите, пък после бб да посети някой див край, пък после депутатите да се изявят, пък после дежурните анализатори, пък накрая Алена...
Защото без Алена /която и да е тази жена/, пропагандната машина с милиардна стойност , не струва нищо.
Кое ви смущава, че струва милиарди, че е предназначена за вас или участието на Алена
 
   Автор: Диана Дамиянова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.