Прогресивната пропаганда с мултикулти послания за децата ни

Прогресивната пропаганда с мултикулти послания за децата ни
13-10-2020г.
7
Гост-автор
От вчера българските деца могат да "се насладят" безплатно на новия продукт на прогресивната пропаганда: "В като вагина".
Ще забележите, че политическата пропаганда се прокарва задължително и винаги под прикритието на нещо консенсусно добро - в случая уж образование за тялото. Скоро десетки фондации в страната ще започнат да разпространяват книжката на децата, ще я споделят онлайн и ще я вкарват в училищата.
Покрай информация за нормални телесни промени и процеси се прокарват почти незабележимо и уж като "факти" политическите послания, че:
- "Не всички, които менструират са жени и не всички, които не могат да менструират са мъже." Ерго, полът не е вроден, а си го избираме.
- ЛГБТ движението е нещо безобидно и готино, а не конкретна политическа идеология, базирана на апологетика на педофилията.
- Момичетата трябва да се включат от рано във феминисткото движение, защото продължават да са тежко репресирани. Нищо, че не е живяло по-привилегировано същество от съвременната, градска, бяла жена.
-Освен стандартните форми на насилие, съществува и "икономическо насилие" спрямо жените. Нищо, че вече няма сериозен източник, който да не е развенчал мита за "pay gap". Трябва да радикализираме малките, все пак.
- Генерално приканване за ранно сексуално узряване.
- Генералната плеяда от мултикулти послания.
Това е норма в редица заразени с прогресивизъм общества и ще стане норма и за вашите деца и внуци,ако не намерите гръбнака да застанете открито и безпардонно срещу му.
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор: Кристиян Шкварек
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.