Професоре, дали въпросите Ви бяха зададени предварително или не обмисляхте отговорите си?

Професоре, дали въпросите Ви бяха зададени предварително или не обмисляхте отговорите си?
01-11-2021г.
68
Гост-автор
Тази вечер се загледах с взор професионален в поведението на едни от новите кандидати за Дондуков №2, представени в 120-минутно обзорно предаване по една телевизия. И … се смутих - кандидатът за президент толкова се е напълнил с антипагонна риторика, че на четири пъти прекъсна и отне думата на собственото си „вице“. Дамата полковник накрая замълча с изопнато лице, в нещо средно между усмивка и готовност за изблик на сълзи, май от обида или неудобство?! Господин Герджиков, нима нещо Ви пречи да уважавате по-слабия пол ако не от кавалерство, то поне от джентълменски навици – толкова ли е трудно?
Пак този приказлив професор не чакаше и да им зададат въпросите, а започваше да отговаря многословно. Е професоре, дали въпросите Ви бяха зададени предварително или не обмисляхте отговорите си? Дори и на най-интелигентните люде са им необходими около три секунди за да схванат и за да обработят с мозъците си въпросителните смисловите пасажи! Предполагам знаете г-н професоре, че от многословието до празнодумството има само една крачка – бързайте бавно, че да не се спънете!
И като започнахте да купувате и Ф-16, се запитах – откога и откъде Ви довея вятъра, че се хванахте и за „перата на лука в градината“ на военната авиация?
Може и да не ми отговаряте, за мен всичко изяснихте!
 
   Автор: Борис Палатински, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.