Проф. Сластински: Народът си каза думата на 4 април. А тя е Баста!

Проф. Сластински: Народът си каза думата на 4 април. А тя е Баста!
21-04-2021г.
15
Гост-автор
Както и да го гледаме и да го съдим, народът си каза думата на 4 април. А тя е Баста! - на десетилетието на Статуквото, Стига! - на безпределното господство на човека,
който няма стратегия, но има джипка,
който има време за всичко, но няма време за четене на книги за съвременното управление и модерните технологии,
който не знае езици, но езикът му не знае умора,
който се държи като главатар, но в главата му е хаос от взаимно противоречиви и взаимно изключващи се мисли и твърдения,
който може да играе посредствен махленски футбол, но не може да уважи висшата национална институция Народното събрание.
Но!!!
Статуквото не се променя и премахва само с изборен резултат. Това не става с количество депутати, а с качество политици.
Статуквото е във всеки от нас, ала най-вече то е в онези, за които сме гласували. А те 17 дни ни показват, че сякаш не са разбрали най-важното:
Ние не сме гласували за тях, а за Промяната, за отхвърлянето на пошлия, арогантен, корумпиран и алчен едноличен режим!
Ако точно те са избрани, то не е защото са единствени и неповторими, защото са рейгъни и тачъри, а защото такова е било предлагането. Други вместо конкретните им светли персони да бяха предложени, тях щяхме да посочим, тъй като искаме Промяна и тези, които сме посочили сме ги посочили само с една цел и с единствена задача - да направят правителство и да започнат Промяната!
Промяната започва с правителство, което ще направи необратимо демонтирането на едноличния режим на ББ и с демократични средства ще го накара да си плати за всичко, което е причинил на държавата, обществото, националната сигурност, бизнеса и демокрацията.
Трябва да се сложи край на нашето затъване в безпросветността и безпътието ни Под Егото.
Така че политиците от петте алтернативни на ББ партии да се опомнят, да се освестят, да се осъзнаят и да изстискат от всяка своя фибра, клетка, вена и артерия Статуквото, политиканстването, алъш-вериша и правенето на големи политикани. И да съставят правителство на Промяната!
Всичко друго е пълна тъпота и абсолютна идиотщина, бездарно разминаване с главната болка на България и ниско и низко пълзене под иначе толкова високата летва на историческото предизвикателство пред което са изправени!
Не се ли издигнат и извисят до това предизвикателство, те ще се покрият с позор и народът ще им каже Проклети да сте!
А Злото ще се върне подпухнало от желание за реванш и мъст на черен джип във властта - задълго, а за хората от моето поколение все едно завинаги....
 
  Проф. Николай Слтански, фейсбук

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.