Проф. Минеков: Превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост

Проф. Минеков: Превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост
26-03-2021г.
11
Гост-автор
Вероятно гласоподавателите ще бъдат около 2 000 000/2 200 000. Гаранция за победа на управляващата шайка. Около 100 000 души ще бъдат лишени от правото на глас поради пандемията. Вероятността за оспорване на изборите е очаквана.
Възможно е отлагане на изборите поради инзвъредно положение. Това отново е от полза за мафиотското сдружение. След резултата от отложените избори ще има правителство /правителство на националната отговорност/. Купуването на депутати ще достигне небивали цени /до два милиона за „народен представител“/. Готови продажници винаги ще има, без значение дали им симпатизирате. Това, че някои партии ще изчезнат след подобен акт няма никакво значение. Първо парите, после идеалите.
Основната цел е да бъде избегнато военновременното, служебно правителство на президента, опасен, основен враг. Следващата опасност от служебно правителство е подготовката за по-честни избори с оглед на предишните. Този риск няма да бъде допуснат.
Агонията ще бъде продължителна и мъчителна. Не се надявайте на протести, имам нещастен опит. Слугините и мълчащите са мнозинство. Вероятно след две или три години е възможна деликатна промяна при условие за забравена вина и почистена история. Ще започнем отначало с трийсет годишна давност. Със съвместни усилия превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост.
„Вий, кои прекрачите тоз праг
надежда всяка оставете“
 
   Автор: проф. Велислав Минеков, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.