Призив на д-р ХРИСТО МАЗНЕЙКОВ

Призив на д-р ХРИСТО МАЗНЕЙКОВ
09-11-2021г.
156
Гост-автор
В този толкова тежък ден , съм изпълнен с омерзение към всички които хулеха , пишеха и допринасяха за разрухата на медицинската система в нашата страна. Всички които идваха и се упражняваха върху нас и ни оставяха след това да вадим горещи въглени от жаравата, всички политици , дейци, ръководители на политически партии, келепираджии, далавераджии , които бяха движени единствено от мотива какво може да развалят от “лошия “ социализъм. Стигнахме до невиждано дъно хора да стоят безпомощни в линейки и колеги да се молят да направим нещо за болните в линейките. Не мога да повярвам , че се случва това! Къде е сега госпожа Жени Начева най големия Цербер който не даваше и пречеше да се развиват болниците и със своите действия изгони десетки български лекари и сестри в чужбина, къде в ЗК с нейните регулаторни безмислени механизми насочени единствено само и само да не лекуваме добре хората. Излезте от леговищата си нещастници и се махнете от постовете които не са Вас , защото там трябва да има хора които да помагат , да са креативни, да вземат решения визирани в бъдещето.
Да гневен съм защото не мога да понеса тази гледка на умиращи хора които не можем да приемем и да лекуваме. Самите ние също сме болни. Цяло лято апелираме да се подготвя системата, да се реформира една голяма болница с 2000 легла, да я наситим с лекари и сестри от всички болници които да командироване там и да помогнем, а не да заразим всички болници и да разболяваме невинни хора които имат други болести.
Живота продължава! Моя апел към към Партиите и Ръководството на МЗ е незабавно да се пристъпи към преобразуването на голяма болница в КО-19. Ако желаете ние ще Дадем Света София с 400 легла, но докарайте лекари, сестри, санитари. Без тях не може. Легла винаги ще намерим. Хората ги няма. Вън некадърните ръководители поставени парашутисти нищо не разбиращи от медицина. Колеги дайте да се обединим и да помогнем на хората, те дега имат нужда от нас. Ясно е , че политиците нищо няма да може да направят. Всъщност правят да поставят леки случаи в хотели, като, че ли не могат да си стоят в къщи , а ще ги водим по хотели, за да се грижат камериерки за тях?!?! Боже, Боже, вън такива политици гювечари които опитват и в тази обстановка да крадат.
Да живее България! Колеги дайте да се обединим и да спасим болните хора.
 
   От страницата на Кевор Кеворкян

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.