Приемам залагания, за колко време ще фалира KFC в България?

Приемам залагания, за колко време ще фалира KFC в България?
10-11-2023г.
0
Гост-автор

Приемам залагания, за колко време ще фалира KFC в България? 

Причината е прозаична - взели, че въвели изцяло машинно обслужване и забранили на служителите да обслужват те клиентите при поръчките. Първо ми направи впечатление празният, обикновено тъпкан KFC  на Гарибалди, но реших че съм минала от там по необичайно и ненатоварено време. 

Днес обаче попаднах на празния щанд в МОЛ Парадайз, също претъпкан обикновено, който до скоро беше затворен, за да му посадят безумните машини. Е колко трябва да си глупав, за да не се поучиш от празните каси на самообслужване в Lidl, дори когато при касиерите има опашка? 

Българинът иска да бъде обслужен, а не той да върши работата, че и да плаща за това- че те след малко ще го карат и сам да си приготвя сандвичите! Той не обича да си говори с машини, не обича да си вади очилата за щяло и нещяло, а още по-малко иска да изглежда стар, глупав и неспособен да се ориентира в тъпия автомат - той просто си тръгва! 

А малките дечурлига няма да успеят да ви компенсират загубите с мижавите си сандвичета, докато си стискат парите, за да им останат и за някой вейп. 

В нашата държава най-голям дял от хората работят в сферата на услугите, а всяка машина оставя поне двама от тях без работа и лишава поне двама млади от социалните контакти на работното им място, т.е. произвежда маргинали и още повече скапва демографията. 

Поздравления на всеки, който си тръгва от там с "нЕма да им стъпя повече", освен всичко друго и храната ви ще стане по-здравословна!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.