При изхода от кризата в Украйна ще има два варианта за България - един лош и един по-лош.

При изхода от кризата в Украйна ще има два варианта за България - един лош и един по-лош.
02-03-2022г.
99
Гост-автор
Нали никой не си мисли, че изведнъж Русия е решила да влезе в Украйна? Със сигурност разузнаването на САЩ е било наясно с това, което се случи, от години. Но не са знаели точния момент. Не е случайна и смяната на редица правителства и режими в Европа.
Далече съм от мисълта, че Борисов беше свален от власт заради корупцията, протестите или снимките от спалнята му с пачки евро. Това бяха поводи и средства, но истинските причини са дълбоки и геополитически. Той направи на Русия "Турски поток", за да получава газ Сърбия, близък е и с Ердоган. Не е удобен на САЩ с тези си и други позиции, рисков им е, можеше да се опитва да прави номера и всичко останало при сегашната ситуация. Затова играха на сигурно и си назначиха "зелени", послушни, изпълнителни и алчни марионетки, при които отсъства българско самосъзнание. Това се случи чрез машинния вот.
Машинното гласуване е изпитана схема за демократична смяна на режими по света и се "работи" софтуерно.
А резултатите на първата политическа формация бяха нагласени, за да бъде първа.
САЩ и Русия в един момент ще седнат на масата за преговори и ще се разберат. Украйна дори може да бъде поделена на Източна и Западна. От украинците никой не се интересува - нито САЩ, нито Русия. Само правят пози пред световната общественост. Същото е отношението и към нас, българите. Европа пък е една "стара, богата и развратна баба", която след ВСВ влезе в своя дълбок "менструален" военен цикъл и оттогава прави само това, което й кажат големите "батковци".
При изхода от кризата в Украйна ще има два варианта за България - един лош и един по-лош. Зависи от настоящите решения на правителството. Засега се движим към по-лошия вариант.
 
    Автор: Стоян Тончев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.