ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ КЪМ ПРОМЯНА

ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ КЪМ ПРОМЯНА
18-04-2021г.
16
Гост-автор
Виждам, че новите са почти като старите. Рециклирани политици, настояващи да са ни спасители. Като започат спасението от самите себе си, разбира се. Разочарованието ми от първите действия на новото Народно събрание са породени от законодателното безсилие и тънките им сметки. Власт на всяка цена, това виждам от думи и действия.....
И да напомня думите на Президента Румен Радев, че не трябва да се допускат безпринципни коалиции. Той ясно посочи пътят. Друг е въпросът, че се направиха на ударени и неразбрали. Хаджимравин продължава да се жертва за какво ли не пред медиите, направиха си временни комисии, но пропуснаха да гласуват мораториум върху сделки и назначения. А законопроектът на ДЪБЪТО за промяна в Конституцията ми оглави класацията на барниръбълщини в правото!
Трябва незабавно да се върнат всички мандати още при връчването им и да бъде назначено служебно правителство. Този път Президентът съм сигурна, че ще избере качествени хора, които да го оглавят и да работят в него. Този път, Президентът е подкрепен от народа. Партиите са тези, които имат нужда от него, а не той от тях! Затова и решенията му ще бъдат съобразени с интересите на народа и на България! Служебно правителство трябва да подготви едни независими избори. ЦИК да бъде сменена, да се разреши видеонаблюдението по време на броенето. Да се забранят декларациите извън секциите в чужбина, а същите да са саморъчно попълнени на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.
И тогава вече да имаме редовни, честни и прозрачни избори, на които да кажем своята воля. Мисля, че доста от новите политици ще бъдат неприятно изненадани от резултатите. Защото още първите дни си показаха рогата. И с каква цел са в листите. Показаха болни амбиции, липса на квалификация и елементарна интелигентост. С малки изключения, които само потвърдиха първоначалното впечатление. Но още четири години цирк не ми се гледа, стига вече!
Промяната зависи от Президента Радев. Защото за времето на мандата си той единствен доказа, че водещ за него е интересът на народа и на България, а не чужди интереси и лични користни цели. Той доказа, че е почтен, морален и мислещ ДЪРЖАВНИК, а не политик-еднодневка като неговите предшественици. Затова нека да му се доверим - за служебното правителство, а след това и за президентските избори. Заради нас и заради България! Да дадем шанс за бъдещето!
Аз заявявам, че подкрепям изцяло Президента Румен Радев в усилията му да направи най-доброто за България, борбата му със статуквото на прехода и действията му за обединение на българския народ около каузата за България! Веднъж избрахме разумно и в интерес на България! Можем отново да направим правилен избор! За България над всичко!
 
    Автор: Елена Гунчева, фб

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.