ПРЕЗИДЕНТЪТ ДАДЕ УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ

ПРЕЗИДЕНТЪТ ДАДЕ УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ
04-03-2021г.
6
Гост-автор
Хиляди българи бяха на Шипка днес. За първи път от десетилетия имаше толкова много хора. Колите се подреждаха на 10 километра надолу, като хората се изкачваха километри нагоре - със знамена, с малки бебета, бях впечатлена от едно младо момче с патерица, което без да мрънка, измина над пет километра нагоре до върха. Много млади хора с български знамена и викове "Да живее България!".
Аз вярвам в българите, вярвам и в България! Докато има млади хора, които да идват на Шипка, докато има носещи българското знаме и българско сърце, докато има такива, които се покланят пред паметта на загиналите за Родината ни, България ще я има!
Днес Президентът Радев отново беше с народа си. Там, на върха, той, въпреки забраната на мутрите, произнесе слово, което вдъхнови всички присъстващи. Хората се снимаха прегърнати с него, поздравяваха го, а виковете "Радев, Радев", огласяха върха. Истински водач на народа си. Българите знаят! Тези - мутрите, не бяха там. Те отричат Освобождението, отричат смъртта на опълченците и руските войни за свободата на България, те отричат дори петвековното турско робство, защото Борисов ходи да прави метани на Ердоган, а не да се поклони на паметта на загиналите за България!
На Шипка днес бяха българите. Тези, които сме твърдо решени България да я има - свободна, суверенна, независима и най-вече - без мутри и престъпници във властта. Днес БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УДАРИ ЗВУЧЕН ШАМАР НА ГЛАВНАТА МУТРА, който отново се вееше по тунели и пътища, но не склони глава за Освобождението на България! Срам и позор, Борисов! Ти си позор за България!
Вярвам в българите! Че ще успеем за пореден път да се преборим с националните предатели и тези, които продават Отечеството ни! Защото заедно сме силни. Защото, когато се върнем към българското, към корените си, към историята си и вземем поука от живота и делото на националните ни герои, можем да пометем всеки враг на България!
Да живее България! Ще пребъде!
* Специално за недоучилите, мутрите и феновете на хаджимравините - на снимката се вижда Самарското знаме /не руско, БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ/.
 
   Автор: Елена Гунчева, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.