Превратът през 2014 г. в Киев е организиран от американските щраусисти, които работят с олигарха евреин Коломойски.

Превратът през 2014 г. в Киев е организиран от американските щраусисти, които работят с олигарха евреин Коломойски.
26-03-2022г.
478
Гост-автор
Около Джо Байдън ключови фигури са Антъни Блинкен и Виктория Нюланд. Те са с украински корени и еврейски произход. Те са идейно близки до Пол Улфовиц и Роберт Каган, който е съпруг на Виктория Нюланд. Всички те са последователи на философа Лио Щраус, роден в Германия с родители евреи.
Владимир Путин на 25 февруари нарече властта в Киев "клика дрогирани и неонацисти"... и глобалните медии го нарекоха "душевно болен". Руският президент е против последователите на Лио Щраус в американската власт. Зеленски е в тяхната орбита.
Превратът през 2014 г. в Киев е организиран от американските щраусисти, които работят с олигарха евреин Коломойски.
Той стои зад Зеленски, който е проект лансиран през 2012 г. Коломойски бе назначен от Зеленски за управител на Днепропетровска област. Зеленски финансира батальоните "Азов", които носят нацистки символи и знамена. Точно тях двамата Путин нарече "неонацистка група".
Израел е в тежко положение. САЩ като негови защитници подкрепят историческия му враг- нацизма! Затова Кнесетът отказа на Зеленски да го изслуша. В Израел рускоговорящите евреи са 2 милиона и ненавиждат нацистите. Щраусистите въпреки, че са евреи работят с нацистите.
През Втората световна война подходът на нацистите в Западна Европа се различаваше коренно от този в Източна Европа. В Западна Европа нацистите унищожаваха малцинствата, цигани и евреи. В Източна Европа те унищожаваха изцяло славянството за да отворят "жизнено пространство" на Третия Райх.
Бандеровците от "Азов"извършваха геноцид спрямо населението в Донбас. Според Степан Бандера автентичните украинци са със скандинавски или протогермански произход, но за съжаление са се смесили със славяните в лицето на руснаците. Затова Киев наричаше жителите на Донбас "нечовеци", което напомня на расовата теория на нацистите. Създадената ин витро "украинска нация" е въоръжена с расовата теория на Степан Бандера и е конструирана да унищожава рускоговорящите славяни. Това съвсем накратко.
Хасидизмът е религиозно течение в юдаизма, което се заражда в 18-ти век в Жечпосполита. Хабад е направление в хасидизма, което се нарича хабад любавичи. Центърът на хабад е в Беларус. Съпругът на Иванка Тръмп Джаред Къшнер е от хабад любавичи. Затова Доналд Тръмп беше позитивно настроен към Израел, за разлика от Барак Обама. Понеже хасидите/ хабад са разпръснати в Русия, Белорусия и Украйна те желаят и работят за обединението на трите народа.
Техни противници са евреите щраусисти в САЩ свързани с неоконите. Главният равин на Русия е Берл Лазар, който е представител на хасидизма любавичи. Мисля, че в общи линии Ви дадох някаква представа за това, което не се вижда на сцената.
 
    Автор: Боян Чуков, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.