Престанете да говорите за "Расате от БНС". БНС набиха и изгониха Расате още преди десет години

Престанете да говорите за
01-11-2021г.
65
Престанете да говорите за "Расате от БНС". БНС набиха и изгониха Расате още преди десет години, след като разбраха, че е уше. Уше, което се активира за парлама в удобни моменти.
Когато тази година почнаха да му правят отникъде клипове за изборите и издигат за кандидат ми беше странно за какво точно са го активирали този път. Тези дни получих отговор на това.
Както вече става ясно, намираме се в годината, в която от Посолството с голямо П поемат по-директен контрол над страната. Краят на една ера на консолидирана власт и открилата се политическа криза дават тази възможност. В хаоса могат да се създават лесно и бързо удобни проекти, като този на Харвардите, да се лавира между много играчи и да се прокарват бързи и трудни промени.
Такава ще е промяната с Македония, поради което и от Държавния Департамент заговориха за македонско малцинство у нас, с което ще ни извият ръцете за ветото. Такава е и ЛГБТ темата. Именно по нея, изглежда, са активирали добре познатото в националистическите среди ушенце с езическия псевдоним.
След "погрома" му над три стола и две етажерки в ЛГБТ офис слушаме вече няколко дена от национален ефир колко жестоко репресирани са тези хора у нас. "Случайно" стечение на обстоятелствата, а не подготвена медийна кампания, разбира се. Че то има ли друго, за което да говорят медиите? Енергийна криза, инфлация, избори две в едно? Не, разбира се. Трите стола и две обърнати чекмеджета.
Това, което ще последва, са обещания от политически формации за промяна в НК и вкарване на закони срещу "езика на омразата" , с които да затворят устата на всеки критик на ЛГБТ идеологията. Така стана на Запад, стъпка по стъпка, включително с организираните провокации и "удари" по тази общност. Така става и тук. Преди точно година уволниха първия преподавател от наш университет за такъв език. Езикът на политически некоректната истина. Тази година минаваме на следващата стъпка. Съвсем скоро няма да се усетите, как ще сме като в Германия, където преди време полицията нахълта в домове на хора заради Фейсбук коментари срещу миграцията.
Но важното е, че са пуснали бананите.
 
   Автор: Кристиян Шкварек, фейсбук
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.