Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията

Представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията
23-11-2021г.
90
За днешната трагедия:
Всяка зима слушам как камионите били без зимни гуми. Рядко журналисти си правят труда да проверят информацията си и да открият, че такова понятие няма! При товарните няма и пролетни, летни и есенни. При камионите и автобусите не е като при леките коли, те се движат с едни и същи.
Слушам днес как туби нафта се били взривили! Като дипломиран консултант по превоз на опасни товари държа да кажа на всички журналисти, че ,,нафта" ( дизелово гориво ) НЕможе да предизвика взрив! Когато автобуса сложи зимни гуми, тогава ще гръмне нафтата, тоест няма начин! Журналистите трябва да се отнасят малко по-професионално!
,,Магистралата" ( скоростен път ) е направена с опасни завои и много подлъгващи виражи.
Днес представители на най-крадливата партия излязоха да поискат оставки на служебни министри заради трагедията. Каква наглост и безочие! Тези безумци да не смятат, че сме забравили кой строи този път? А знаете ли, че целият пропада и от лятото се хвърлят милиони за укрепването му? Често минавам по този маршрут и знам как при малко по-висока скорост завоите те изхвърлят. Понеже имам и доста опит зад волана на автобус ( Пътуващото читалище )
и общо над 1 млн. километра зад гърба си, ще си позволя да допусна като най-вероятна причина грешка на водача. Дали му е прилошало, заспал ли е или се е разсеял няма и да разберем, но една от тези причини в заимодействие със смотаната ни инфраструктура ( път, маркировка, сигнализация ) е довела до трагедията.
Понякога обаче не разчитаме правилно знаците!
Всичко това може би трябва да покаже на съседите ни, че трябва да са по-смирени и справедливи! Има един отгоре, който вижда! Наблюдавах и почти усмихнатия им премиер, как не успя дори да изиграе някаква тъга . Жалко! Съболезнования на близките и Бог да прости загиналите!
 
 
 
 
    Автор: Ивайло Шопски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.