Предложение към БНТ: риалити с политици на село

Предложение към БНТ: риалити с политици на село
12-10-2020г.
16
Гост-автор
Имам едно предложение към БНТ, (която почти е негледаема), с което да си вдигне рейтинга и да стане най-гледаната телевизия в Света! Имат 4 канала, избират един и старт на едно Реалити шоу, което не е правено никъде до сега от нито една телевизия по целия свят!
 
Отиват в едно загиващо Българско село, избират две стари къщурки, оборудват ги само с камери и нищо друго! В едната една местна баба, а в другата Сачева или Менда Стоянова! Селото да бъде от многото села в които веднъж седмично носят хляб и хранителни продукти и почти няма път до него и рядко ходи автобус! Дават им по 250 лева минимална пенсия и това е всичко! От тях плащат храна, ток, вода и лекарства! Ако Менда или Сачева не купуват лекарства , да им се удържат парите които плаща бабата, за да бъдат равнопоставени! Шоуто да започне от 1-ви декември до 1-ви март, общо 3 месеца, през които ще си купуват дърва и въглища за огрев!
 
Телевизията да предава 24 часа в денонощието и да се следи да не се нарушават правилата! Ако се наложи медицинска помощ , да се справят както се справя бабата! Обещавам ви, че ще бъде много интересно и гледано предаване! След изтичане на определения срок от 3 месеца, ще видим кой се е справил по-добре в тези условия с 250 лв. плюс сегашните 50 лв. от Бойко?
 
Който е съгласен с предложението ми , моля да подкрепи идеята! Благодаря предварително!
П.С. Може пък да помогне шоуто и на бъдещите ни пенсии, знае ли човек?
 
Автор: Михаил Урумов
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.