Предизборна глупост

Предизборна глупост
28-03-2021г.
46
Гост-автор

Автор: Лияна Панделиева, ФБ

В неделя вечер не ми се говори за политика, но вчера станах свидетел на предизборна глупост, която днес се разтяга в още по-непродуктивно продължение.
 
Първо в посока Пловдив, а после и в посока София, бяха тероризирани стотици, а вероятно и няколко хиляди напълно невинни хора, пътуващи по магистрала Тракия.
 
Те бяха задържани от бавно пътуващи четири автомобила с черни знамена, поради което разстояние от 30 км отнемаше повече от час - от Системата ни убива, решили да правят демонстрация, като причиняват проблеми за напълно случайни хора.
 
Колко от участвалите в изтощителното упражнение водачи и пътници в колите са се отдали на мисли, посветени на нечии чужди права, след като техните собствени са нарушени?
А дали протестиращите искат да преброят колко пъти са получили пожелания по адрес на цялото си родословно дърво?
 
През 1990 година СДС разпечата и разпространи плакат, който бе директен подарък за БКП-БСП - карта на България, обсипана с черепи.
Само тази непремерена акция отдръпна десетки хиляди хора като потенциални гласоподаватели.
 
Та от Системата да са наясно, че от вчера са мразени и от всички, които изтеглиха късата клечка да се возят зад черните им знамена, а в двете посоки това бяха хиляди пътници.
И междудругото - всеки от тях в настоящето кошмарно време, носи свои проблеми и това усилва несветлото им чувство към протестиращите чрез терор многократно.
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.